Vandalen vernielen zeventien auto’s in Alphen aan den Rijn; Politie zoekt getuigen

dinsdag 26 mei 2020 15:28

Alphen aan den Rijn – De politie is op zoek naar getuigen, nadat vandalen afgelopen nacht schade hebben toegebracht aan zeventien voertuigen op de Diamantstraat.

Op dinsdagmorgen 26 mei kreeg de politie om 03.00 uur een melding dat op de Diamantstraat meerdere auto’s waren beschadigd. Eenmaal ter plaatse bleek dat bij zeventien voertuigen de ruiten waren ingeslagen. Mogelijk zijn er nog meer auto’s met schade. Gedupeerden worden gevraagd aangifte te doen op de website van de politie.

De politie is begonnen met een onderzoek. Op dit moment is nog onbekend of het enkel gaat om baldadigheid of dat er ook spullen buit zijn gemaakt. De politie vraagt getuigen om contact op te nemen.

Tips melden
Heeft u iets gezien of gehoord op dinsdag 26 mei omstreeks 03.00 uur wat mogelijk te maken kan hebben met deze vernielingen? Misschien heeft u camerabeelden die het onderzoek kunnen helpen? Bel dan met 0900-8844. Wilt u liever anoniem een melding doen? Bel dan met 0800-7000 of doe melding op de website van Meld Misdaad Anoniem.

 

0 reacties

Vandalen vernielen zeventien auto’s in Alphen aan den Rijn; Politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Alphen aan den Rijn – De politie is op zoek naar getuigen, nadat vandalen afgelopen nacht schade hebben toegebracht aan zeventien voertuigen op de Diamantstraat.

Op dinsdagmorgen 26 mei kreeg de politie om 03.00 uur een melding dat op de Diamantstraat meerdere auto’s waren beschadigd. Eenmaal ter plaatse bleek dat bij zeventien voertuigen de ruiten waren ingeslagen. Mogelijk zijn er nog meer auto’s met schade. Gedupeerden worden gevraagd aangifte te doen op de website van de politie.

De politie is begonnen met een onderzoek. Op dit moment is nog onbekend of het enkel gaat om baldadigheid of dat er ook spullen buit zijn gemaakt. De politie vraagt getuigen om contact op te nemen.

Tips melden
Heeft u iets gezien of gehoord op dinsdag 26 mei omstreeks 03.00 uur wat mogelijk te maken kan hebben met deze vernielingen? Misschien heeft u camerabeelden die het onderzoek kunnen helpen? Bel dan met 0900-8844. Wilt u liever anoniem een melding doen? Bel dan met 0800-7000 of doe melding op de website van Meld Misdaad Anoniem.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!