donderdag, juli 7, 2022
17.8 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Vierde verdachte voor steekpartij Spijkenisse aangehouden

- advertentie -

Spijkenisse – Dinsdagmorgen 26 mei heeft de politie een 17-jarige verdachte uit Spijkenisse aangehouden voor een steekincident aan de Molenlaan , eveneens in Spijkenisse. Bij dat incident raakte een 41-jarige man gewond.

Zondag 17 mei werd even na 18.00 uur een 41-jarige inwoner uit Spijkenisse neergestoken. De zoon van het slachtoffer werd een dag ervoor zwaar mishandeld door een groep jongens. Toen de vader een aantal jongens uit die groep zag lopen, escaleerde de situatie, waarna de man werd neergestoken. Hij raakte hierbij ernstig gewond en ligt nog altijd in het ziekenhuis.

Enkele uren na het incident meldde de eerste verdachte, een 17-jarige jongen uit Spijkenisse, zich op het politiebureau. Twee andere jongens van 18 jaar uit Spijkenisse en Rotterdam werden in het onderzoek later aangehouden. Vandaag werd ook de vierde verdachte, een 17-jarige jongen, aangehouden.


Archieffoto van incident op de Molenlaan (Martijn de Bruin)


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -