Automobilist crasht auto voor politiebureau in Schiedam na achtervolging

woensdag 27 mei 2020 12:59

Schiedam – Dinsdagmiddag 26 mei heeft de politie een man gearresteerd, nadat deze crashte voor het politiebureau in Schiedam.

Surveillerende agenten van de landelijke eenheid zagen op de A13 ter hoogte van Delft een auto rijden, waarbij ze het vermoeden hadden dat de kentekenplaten vals of gestolen waren. Na het geven van een stopteken ging de bestuurder op hoge snelheid ervandoor richting Rotterdam. Eenmaal in Schiedam verging het de vluchtende automobilist minder goed af en crashte zijn voertuig vlak voor het politiebureau.

Ondanks de crash probeerde de bestuurder al rennend te ontkomen, maar na een sprintje van de agenten kwam hij niet ver. De man werd aangehouden en kan meerdere bekeuringen tegemoet zien voor het maken van meerdere verkeersovertredingen, het rijden met een ingevorderd rijbewijs en het verkeren onder invloed van drugs. Het voertuig bleek gestolen en ook de kentekens hoorde niet bij de auto en zijn vals of gestolen. De recherche doet nader onderzoek.


Bron foto: Politie

 

0 reacties

Automobilist crasht auto voor politiebureau in Schiedam na achtervolging
Schrijver:

 

 

Schiedam – Dinsdagmiddag 26 mei heeft de politie een man gearresteerd, nadat deze crashte voor het politiebureau in Schiedam.

Surveillerende agenten van de landelijke eenheid zagen op de A13 ter hoogte van Delft een auto rijden, waarbij ze het vermoeden hadden dat de kentekenplaten vals of gestolen waren. Na het geven van een stopteken ging de bestuurder op hoge snelheid ervandoor richting Rotterdam. Eenmaal in Schiedam verging het de vluchtende automobilist minder goed af en crashte zijn voertuig vlak voor het politiebureau.

Ondanks de crash probeerde de bestuurder al rennend te ontkomen, maar na een sprintje van de agenten kwam hij niet ver. De man werd aangehouden en kan meerdere bekeuringen tegemoet zien voor het maken van meerdere verkeersovertredingen, het rijden met een ingevorderd rijbewijs en het verkeren onder invloed van drugs. Het voertuig bleek gestolen en ook de kentekens hoorde niet bij de auto en zijn vals of gestolen. De recherche doet nader onderzoek.


Bron foto: Politie

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!