Twee geparkeerde auto’s zwaar beschadigd door brand in Vlaardingen

woensdag 27 mei 2020 11:34

Vlaardingen – Twee geparkeerde auto’s op een parkeerplaats aan de Jacob Assendelftplaats zijn zwaar beschadigd door brand. De politie houdt rekening met brandstichting.

De brandweer werd rond 03:45 uur gebeld, omdat er sprake was van een autobrand. Een Volkswagen stond in lichterlaaie en de brand was eveneens overgeslagen naar de geparkeerde auto ernaast. Brandweer en politie houden rekening met brandstichting en er wordt nader onderzoek gedaan.

Mensen die eventueel iets hebben gezien of gehoord, of camerabeelden hebben van het incident, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Bron foto: Archief

 

 

0 reacties

Twee geparkeerde auto’s zwaar beschadigd door brand in Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Twee geparkeerde auto’s op een parkeerplaats aan de Jacob Assendelftplaats zijn zwaar beschadigd door brand. De politie houdt rekening met brandstichting.

De brandweer werd rond 03:45 uur gebeld, omdat er sprake was van een autobrand. Een Volkswagen stond in lichterlaaie en de brand was eveneens overgeslagen naar de geparkeerde auto ernaast. Brandweer en politie houden rekening met brandstichting en er wordt nader onderzoek gedaan.

Mensen die eventueel iets hebben gezien of gehoord, of camerabeelden hebben van het incident, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Bron foto: Archief

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!