Verwarde man wil woning opblazen en houdt hulpdiensten uren bezig Slangenburgplein Rotterdam

donderdag 28 mei 2020 07:36

Rotterdam – Een verwarde man heeft woensdagavond urenlang de hulpdiensten bezig gehouden nadat hij zijn woning wilde opblazen. De man had zijn woning aan het Slangenburgplein gebarricadeerd met rommel en liet zijn huis vol met gas lopen.

Het arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies, een Quick Response Team van de brandweer en veel politieagenten zijn vanaf 21.00 uur  bezig geweest om de man uit zijn woning te halen. Met de man is veel gepraat maar tot overgave aan de politie leidde dit niet.

Rond half één in de nacht konden leden van het arrestatieteam de woning binnenvallen omdat er geen gas meer aanwezig was. Dit was inmiddels afgesloten door de netbeheerder. De man werd buiten bewustzijn uit zijn woning gehaald en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Ad Staal en IJsselmondenieuws

 

 

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verwarde man wil woning opblazen en houdt hulpdiensten uren bezig Slangenburgplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een verwarde man heeft woensdagavond urenlang de hulpdiensten bezig gehouden nadat hij zijn woning wilde opblazen. De man had zijn woning aan het Slangenburgplein gebarricadeerd met rommel en liet zijn huis vol met gas lopen.

Het arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies, een Quick Response Team van de brandweer en veel politieagenten zijn vanaf 21.00 uur  bezig geweest om de man uit zijn woning te halen. Met de man is veel gepraat maar tot overgave aan de politie leidde dit niet.

Rond half één in de nacht konden leden van het arrestatieteam de woning binnenvallen omdat er geen gas meer aanwezig was. Dit was inmiddels afgesloten door de netbeheerder. De man werd buiten bewustzijn uit zijn woning gehaald en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Ad Staal en IJsselmondenieuws

 

 

 

 

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!