Politie lost waarschuwingsschot op Hillevliet Rotterdam

zaterdag 30 mei 2020 21:47

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag op het Hillevliet een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een 26-jarige Rotterdammer. Agenten kwamen af op een melding van een bedreiging met een vuurwapen.

Bij aankomst van de agenten vertrok de verdachte net uit de woning. Hem werd gesommeerd om aanwijzingen op te volgen maar negeerde deze, de politie besloot om een waarschuwingsschot te lossen waarop de man kon worden aangehouden.

In de auto van de verdachte werd na onderzoek een vuurwapen aangetroffen, de man zit inmiddels vast.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie lost waarschuwingsschot op Hillevliet Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag op het Hillevliet een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een 26-jarige Rotterdammer. Agenten kwamen af op een melding van een bedreiging met een vuurwapen.

Bij aankomst van de agenten vertrok de verdachte net uit de woning. Hem werd gesommeerd om aanwijzingen op te volgen maar negeerde deze, de politie besloot om een waarschuwingsschot te lossen waarop de man kon worden aangehouden.

In de auto van de verdachte werd na onderzoek een vuurwapen aangetroffen, de man zit inmiddels vast.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!