Fietser overlijdt na aanrijding op Carnissesingel in Rotterdam, automobilist heeft zich gemeld

zondag 31 mei 2020 17:09

Rotterdam – Zondagmiddag 31 mei heeft er rond 14.20 uur een aanrijding plaatsgevonden, waarbij een fietser dodelijk gewond raakte. De bestuurder sloeg op de vlucht, maar heeft zich later gemeld bij de politie.

De 63-jarige Rotterdammer fietste omstreeks 14.20 uur over de Carnissesingel, waarbij hij werd aangereden door een auto. Direct na het ongeval, reed de bestuurder door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De automobilist raakte daarbij nog een andere auto. Omstanders zouden aan de politie hebben verklaard dat de man een ballon aan zijn lippen had ten tijde van de aanrijding.

Terwijl hulpdiensten zich ontfermden over het slachtoffer, startte de politie de zoektocht naar de dader. Daarbij werd door middel van Burgernet ook de hulp van het publiek ingeroepen. De verdachte, een 18-jarige man, meldde zich omstreeks 19.30 uur op het politiebureau, waar hij is aangehouden en wordt verhoord. Zijn auto is in beslag genomen voor nader sporenonderzoek.

Het rijbewijs van de verdachte is in 2019 ingevorderd vanwege alcoholgebruik en was nog steeds ingevorderd. Hem wordt nu het veroorzaken van een dodelijk ongeval ten laste gelegd, waarbij hij na het ongeval doorreed. Er zal ook worden onderzocht of hij ten tijde van het ongeval onder invloed verkeerde.


Bron foto: Politie

 

0 reacties

Fietser overlijdt na aanrijding op Carnissesingel in Rotterdam, automobilist heeft zich gemeld
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagmiddag 31 mei heeft er rond 14.20 uur een aanrijding plaatsgevonden, waarbij een fietser dodelijk gewond raakte. De bestuurder sloeg op de vlucht, maar heeft zich later gemeld bij de politie.

De 63-jarige Rotterdammer fietste omstreeks 14.20 uur over de Carnissesingel, waarbij hij werd aangereden door een auto. Direct na het ongeval, reed de bestuurder door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De automobilist raakte daarbij nog een andere auto. Omstanders zouden aan de politie hebben verklaard dat de man een ballon aan zijn lippen had ten tijde van de aanrijding.

Terwijl hulpdiensten zich ontfermden over het slachtoffer, startte de politie de zoektocht naar de dader. Daarbij werd door middel van Burgernet ook de hulp van het publiek ingeroepen. De verdachte, een 18-jarige man, meldde zich omstreeks 19.30 uur op het politiebureau, waar hij is aangehouden en wordt verhoord. Zijn auto is in beslag genomen voor nader sporenonderzoek.

Het rijbewijs van de verdachte is in 2019 ingevorderd vanwege alcoholgebruik en was nog steeds ingevorderd. Hem wordt nu het veroorzaken van een dodelijk ongeval ten laste gelegd, waarbij hij na het ongeval doorreed. Er zal ook worden onderzocht of hij ten tijde van het ongeval onder invloed verkeerde.


Bron foto: Politie

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!