Jongen (15) bewusteloos geslagen bij vechtpartij in Reeuwijk

dinsdag 2 juni 2020 01:54

Reeuwijk – De politie heeft maandagmiddag een 17-jarige jongen uit Gouda aangehouden, nadat deze een 15-jarige jongen zou hebben mishandeld.

De vijftienjarige jongen uit Gouda werd bewusteloos geslagen bij de Surfplas in Reeuwijk. Er zou aan het eind van de middag een grote vechtpartij zijn geweest bij het recreatiegebied. Dat meldt Omroep West op basis van informatie van getuigen. De politie heeft de 17-jarige verdachte aangehouden en deze zal de nacht door moeten brengen op het bureau.

 

0 reacties

Jongen (15) bewusteloos geslagen bij vechtpartij in Reeuwijk
Schrijver:

 

 

Reeuwijk – De politie heeft maandagmiddag een 17-jarige jongen uit Gouda aangehouden, nadat deze een 15-jarige jongen zou hebben mishandeld.

De vijftienjarige jongen uit Gouda werd bewusteloos geslagen bij de Surfplas in Reeuwijk. Er zou aan het eind van de middag een grote vechtpartij zijn geweest bij het recreatiegebied. Dat meldt Omroep West op basis van informatie van getuigen. De politie heeft de 17-jarige verdachte aangehouden en deze zal de nacht door moeten brengen op het bureau.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!