Straalbezopen man op snorfiets daagt politie uit Witte de Withstraat Rotterdam

dinsdag 2 juni 2020 10:26

Rotterdam – Dinsdag 2 juni heeft politie bekend gemaakt een straalbezopen snorfietsbestuurder te hebben aangehouden na bemiddeling van een opstootje aan de Witte de Withstraat in Rotterdam.

De bestuurder stopte voor het politievoertuig om toe te kijken wat de agenten aan het doen waren. Toen de agenten wilden vertrekken verzochten ze hem om even aan de kant te gaan. De man stelde vervolgens de vraag waarom hij opzij moest en zouden vroeg vervolgens of er dan ook ‘Amerikaanse Toestanden’ zouden plaatsvinden. Hierop werd bij de bestuurder een ademtest afgenomen die uiteraard niet slaagde.

Eenmaal op het politiebureau blies de bestuurder bij de ademanalyse 605 ug/l. Bij 570 ug/l. en hoger wordt het rijbewijs ingevorderd (van niet-beginnend bestuurders) en werd het rijbewijs van de man ingevorderd. Daarnaast viel hem een EMA ten deel. De dronken snorfietsbestuurder stelde het op prijs te laten weten dat hij niet dronken was.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Straalbezopen man op snorfiets daagt politie uit Witte de Withstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdag 2 juni heeft politie bekend gemaakt een straalbezopen snorfietsbestuurder te hebben aangehouden na bemiddeling van een opstootje aan de Witte de Withstraat in Rotterdam.

De bestuurder stopte voor het politievoertuig om toe te kijken wat de agenten aan het doen waren. Toen de agenten wilden vertrekken verzochten ze hem om even aan de kant te gaan. De man stelde vervolgens de vraag waarom hij opzij moest en zouden vroeg vervolgens of er dan ook ‘Amerikaanse Toestanden’ zouden plaatsvinden. Hierop werd bij de bestuurder een ademtest afgenomen die uiteraard niet slaagde.

Eenmaal op het politiebureau blies de bestuurder bij de ademanalyse 605 ug/l. Bij 570 ug/l. en hoger wordt het rijbewijs ingevorderd (van niet-beginnend bestuurders) en werd het rijbewijs van de man ingevorderd. Daarnaast viel hem een EMA ten deel. De dronken snorfietsbestuurder stelde het op prijs te laten weten dat hij niet dronken was.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!