Drie Britten opgepakt voor mensensmokkel in Hoek van Holland

woensdag 3 juni 2020 12:54

Hoek van Holland – De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagavond 2 juni drie personen aangehouden die verdacht worden van mensensmokkel.

Een auto met vijf inzittenden, vier Britten en een Roemeen, kwamen aan in de haven van Hoek van Holland om per veerboot naar Groot-Brittannië te reizen. De 21-jarige Roemeen overhandigde een identiteitskaart die niet van hem bleek te zijn. De man is daarop aangehouden voor identiteitsfraude.

De drie andere inzittenden, een 20-jarige vrouw en twee mannen van 21 en 25 jaar oud, worden verdacht van mensensmokkel. Zij zijn aangehouden en worden verhoord. De vrouw had een 2-jarig zoontje bij zich. Deze is opgevangen.


Beeld: Archief

 

0 reacties

Drie Britten opgepakt voor mensensmokkel in Hoek van Holland
Schrijver:

 

 

Hoek van Holland – De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagavond 2 juni drie personen aangehouden die verdacht worden van mensensmokkel.

Een auto met vijf inzittenden, vier Britten en een Roemeen, kwamen aan in de haven van Hoek van Holland om per veerboot naar Groot-Brittannië te reizen. De 21-jarige Roemeen overhandigde een identiteitskaart die niet van hem bleek te zijn. De man is daarop aangehouden voor identiteitsfraude.

De drie andere inzittenden, een 20-jarige vrouw en twee mannen van 21 en 25 jaar oud, worden verdacht van mensensmokkel. Zij zijn aangehouden en worden verhoord. De vrouw had een 2-jarig zoontje bij zich. Deze is opgevangen.


Beeld: Archief

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!