Hulpdiensten rukken massaal uit voor gedumpte scooter Lauwersmeer Rotterdam

woensdag 3 juni 2020 10:31

Rotterdam – Hulpverleners zijn woensdagmorgen massaal uitgerukt voor een mogelijke persoon te water. Bij de hulpdiensten kwam een melding binnen van een scooter in het water langs een fietspad omdat het risico bestond dat er ook een persoon in het water zou liggen rukte de brandweer, politie en ambulance uit.

Eenmaal ter plaatse bleek het na een kort onderzoek te gaan om een gedumpte scooter. De brandweer vertrok vervolgens weer. De scooter is uit het water gehaald.

Foto’s : Ingezonden

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hulpdiensten rukken massaal uit voor gedumpte scooter Lauwersmeer Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Hulpverleners zijn woensdagmorgen massaal uitgerukt voor een mogelijke persoon te water. Bij de hulpdiensten kwam een melding binnen van een scooter in het water langs een fietspad omdat het risico bestond dat er ook een persoon in het water zou liggen rukte de brandweer, politie en ambulance uit.

Eenmaal ter plaatse bleek het na een kort onderzoek te gaan om een gedumpte scooter. De brandweer vertrok vervolgens weer. De scooter is uit het water gehaald.

Foto’s : Ingezonden

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!