Gevonden lichaam in Scheveningen betreft inderdaad vermiste surfer

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Donderdagochtend 4 juni heeft de politie een melding gekregen dat iemand een stoffelijk overschot had aangetroffen bij het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen. In de avond heeft de politie bevestigd dat het om de 23-jarige vermiste surfer ging.

Hulpdiensten hebben het lichaam geborgen. De politie heeft daarna onderzoek verricht om de identiteit vast te stellen. Het gaat inderdaad om het vijfde fatale slachtoffer van het surfdrama in Scheveningen, wie sinds 11 mei nog vermist was. De familie is inmiddels in kennis gesteld.

- Advertisement -

Surfdrama
Maandag 11 mei kwamen meerdere groepjes watersporters in de Noordzee voor de Scheveningse kust in de problemen. Hulpdiensten zetten een massale zoekactie op en wisten meerdere personen uit het water te halen. Uiteindelijk bleken vijf surfers overleden te zijn. Het vijfde slachtoffer, de 23-jarige Mathijs uit Delft, werd sindsdien vermist en er zijn meermaals zoekacties geweest om hem te vinden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Ritje met peperdure bolide valt letterlijk in het water

Den Haag, Zoetermeer - Zondagmiddag viel voor een automobilist het ritje met zijn sportwagen letterlijk in het water....

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Gevluchte Spanjaard (36) in Rotterdam aangehouden na eerder ongeval bij Den Hoorn

Regio - Zondagmiddag 3 maart heeft de Politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden, nadat hij eerder op...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...