dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Gevonden lichaam in Scheveningen betreft inderdaad vermiste surfer

- advertentie -

Den Haag – Donderdagochtend 4 juni heeft de politie een melding gekregen dat iemand een stoffelijk overschot had aangetroffen bij het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen. In de avond heeft de politie bevestigd dat het om de 23-jarige vermiste surfer ging.

Hulpdiensten hebben het lichaam geborgen. De politie heeft daarna onderzoek verricht om de identiteit vast te stellen. Het gaat inderdaad om het vijfde fatale slachtoffer van het surfdrama in Scheveningen, wie sinds 11 mei nog vermist was. De familie is inmiddels in kennis gesteld.

Surfdrama
Maandag 11 mei kwamen meerdere groepjes watersporters in de Noordzee voor de Scheveningse kust in de problemen. Hulpdiensten zetten een massale zoekactie op en wisten meerdere personen uit het water te halen. Uiteindelijk bleken vijf surfers overleden te zijn. Het vijfde slachtoffer, de 23-jarige Mathijs uit Delft, werd sindsdien vermist en er zijn meermaals zoekacties geweest om hem te vinden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -