Automobilist onder invloed rijdt 93 km/u te hard op A15 bij Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht een automobilist aangehouden voor het fors overschrijden van de maximum snelheid en op verdenking van het rijden onder invloed.

Agenten zagen vannacht een automobilist op de Rijksweg A15 op hoge snelheid rijden. Een meting gaf aan dat de man een duizelingwekkende 193 kilometer per uur reed waar slechts 100 kilometer per uur is toegestaan.

- Advertisement -

Nadat de man aan de kant was gezet, kregen de agenten ook de indruk dat de man onder invloed verkeerde. Een speekseltest wees uit dat de man vermoedelijk onder invloed verkeerde van verdovende middelen.

De man werd voor de gepleegde feiten aangehouden en het rijbewijs werd ingevorderd. De man zal een bloedtest moeten ondergaan, zodat definitief uitslag kan worden gegeven welke drugs hij gebruikt heeft en hoedanig deze zijn rijvaardigheden hebben beïnvloed.


Bron foto: Politie Team Verkeer Rotterdam

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Nacht gevuld met explosies in Rotterdam en Maassluis

Rotterdam, Maassluis - In de nacht van woensdag op donderdag 17 oktober zijn er drie explosies geweest: één...

Politievrijwilliger Rotterdam aangehouden wegens schending ambtsgeheim en omkoping

Rotterdam - Een politievrijwilliger van de eenheid Rotterdam is aangehouden en buiten functie gesteld wegens verdenking van computervredebreuk,...

Gewapende overval op tankstation in Rotterdam, dader zonder buit gevlucht

Rotterdam - Dinsdagavond is personeel van een tankstation aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam bedreigd tijdens een gewapende...

Beroving bij telefoonafspraak via Marktplaats Weipoort Rotterdam

Rotterdam - Woensdagavond is een 21-jarige man uit Nieuwegein gewond geraakt bij een beroving in de Rotterdamse wijk...