donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Automobilist onder invloed rijdt 93 km/u te hard op A15 bij Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht een automobilist aangehouden voor het fors overschrijden van de maximum snelheid en op verdenking van het rijden onder invloed.

Agenten zagen vannacht een automobilist op de Rijksweg A15 op hoge snelheid rijden. Een meting gaf aan dat de man een duizelingwekkende 193 kilometer per uur reed waar slechts 100 kilometer per uur is toegestaan.

Nadat de man aan de kant was gezet, kregen de agenten ook de indruk dat de man onder invloed verkeerde. Een speekseltest wees uit dat de man vermoedelijk onder invloed verkeerde van verdovende middelen.

De man werd voor de gepleegde feiten aangehouden en het rijbewijs werd ingevorderd. De man zal een bloedtest moeten ondergaan, zodat definitief uitslag kan worden gegeven welke drugs hij gebruikt heeft en hoedanig deze zijn rijvaardigheden hebben beïnvloed.


Bron foto: Politie Team Verkeer Rotterdam

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -