dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Gewapende man overvalt cafetaria aan Zandblokstraat in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Donderdagavond 4 juni rond 23.30 uur heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een cafetaria aan de Zandblokstraat in Rotterdam.

De dader kwam het cafetaria in en bedreigde een medewerkster met een pistool. Na de overval is de man met een geldbuit gevlucht naar de Wolphaertsbocht en linksaf richting Dorpsweg. Het personeel van de ambulance heeft de medewerkster ter plekke in het cafetaria onderzocht.

Signalement
De dader betreft een licht getinte man van ongeveer 1,80 meter lang met een oranje jas van thuisbezorgd. Hij droeg verder een grijs-zwarte broek, had een zwarte capuchon en handschoenen. Hij droeg een zwart mondkapje.

Onderzoek
De politie stelt een onderzoek in en heeft camerabeelden veilig gesteld. Mensen die mogelijk de verdachte hebben gezien of andere bruikbare informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie (112 bij spoed; 0900-8844 zonder spoed). Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Foto’s : Ingezonden foto

20200605000060.jpg

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -