zaterdag, december 4, 2021
4.7 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Man (47) aangehouden voor steekincident aan Dirkslandhof in Rotterdam-Zuid

- advertentie -

Rotterdam – De recherche heeft na onderzoek een 47-jarige Rotterdammer aangehouden in verband met het steekincident op het Dirkslandhof in Rotterdam-Zuid van afgelopen dinsdagavond. Daarbij werd een man (22) met een scherp voorwerp gestoken. De verdachte ging er na het misdrijf vandoor in een busje.

Het slachtoffer verklaarde dat hij rond het avonduur naar de winkels aan de Slinge onderweg was om boodschappen te doen. Daarbij liep hij achter een man, waarbij ze een woordenwisseling kregen, vermoedelijk over het anderhalve meter afstand houden. Even erna kwamen de mannen elkaar weer tegen in de supermarkt. Volgens het slachtoffer werd de 47-jarige toen opnieuw boos.

Tot dan bleef het bij woordenwisselingen en het leek een gedane zaak. Onderweg naar huis merkte het 22-jarige slachtoffer op dat de man achter hem aanreed in een busje. Toen hij opgemerkt werd, stapte hij uit en liep op het slachtoffer af. Daar zou de verdachte hem hebben neergestoken met een scherp voorwerp. Daarna stapte de man weer in en reed weg.

De recherche heeft onderzoek verricht en wist de bestuurder van de bus te identificeren. Hij is donderdag aangehouden. De man is voorgeleid aan de rechter-commissaris die heeft besloten dat hij in langer voorarrest moet blijven.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -