Man (47) aangehouden voor steekincident aan Dirkslandhof in Rotterdam-Zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De recherche heeft na onderzoek een 47-jarige Rotterdammer aangehouden in verband met het steekincident op het Dirkslandhof in Rotterdam-Zuid van afgelopen dinsdagavond. Daarbij werd een man (22) met een scherp voorwerp gestoken. De verdachte ging er na het misdrijf vandoor in een busje.

Het slachtoffer verklaarde dat hij rond het avonduur naar de winkels aan de Slinge onderweg was om boodschappen te doen. Daarbij liep hij achter een man, waarbij ze een woordenwisseling kregen, vermoedelijk over het anderhalve meter afstand houden. Even erna kwamen de mannen elkaar weer tegen in de supermarkt. Volgens het slachtoffer werd de 47-jarige toen opnieuw boos.

- Advertisement -

Tot dan bleef het bij woordenwisselingen en het leek een gedane zaak. Onderweg naar huis merkte het 22-jarige slachtoffer op dat de man achter hem aanreed in een busje. Toen hij opgemerkt werd, stapte hij uit en liep op het slachtoffer af. Daar zou de verdachte hem hebben neergestoken met een scherp voorwerp. Daarna stapte de man weer in en reed weg.

De recherche heeft onderzoek verricht en wist de bestuurder van de bus te identificeren. Hij is donderdag aangehouden. De man is voorgeleid aan de rechter-commissaris die heeft besloten dat hij in langer voorarrest moet blijven.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...