vrijdag, mei 14, 2021
9.5 C
Rotterdam
vrijdag 14 mei 2021

Tweede verdachte aangehouden voor overval op taxichauffeur in Spijkenisse

Spijkenisse – Zaterdagochtend 6 juni heeft de politie een tweede verdachte gearresteerd voor de overval op een taxichauffeur op 3 februari in Spijkenisse. Het betreft een 19-jarige jongen uit Spijkenisse.

De taxichauffeur, een 31-jarige Schiedammer, werd aan het eind van zijn dienst om 02.00 uur aan de Mandarijngaard onder bedreiging van een vuurwapen overvallen door drie personen. Het slachtoffer moest onder andere zijn telefoon en contant geld afstaan.

Klant ophalen
De chauffeur was aan de einde van zijn dienst toen hij nog een ritje kreeg. Hij moest een klant op halen op de Mandarijngaard. Onderweg naar het adres zag hij twee donkergekleurde scooters vanuit Spijkenisse richting Hoogvliet rijden. Op een van de scooters zaten twee personen. Toen de bestuurders van de scooter de chauffeur zagen, reden ze weg.

Eenmaal op de Mandarijngaard moest het slachtoffer onder de bedreiging van een vuurwapen zijn telefoon en geld afstaan. Drie personen gingen er op twee scooters vandoor. Het verband tussen de scooterrijders eerder op de avond en die tijdens de overval wordt onderzocht.

Aanhoudingen
Eerder heeft de politie al een verdachte aan weten te houden. Dit betrof een 35-jarige man uit Spijkenisse. Vandaag heeft de politie dus een tweede verdachte, een 19-jarige jongen uit Spijkenisse, aangehouden. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen volgen.

Nog steeds op zoek naar getuigen
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over de beroving. Heeft u rond dat tijdstip iets gezien op de Mandarijngaard of in omgeving? Of weet u meer over de personen die deze overval gepleegd hebben? Bel dan 0900-8844. Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Related Articles

Brand verwoest woning Groenlust Gouda

0
Gouda - Een flinke brand die begon in een slaapkamer van een woning aan het...

Gewonde man zwaait met mes Zweedsestraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft donderdagavond op de Zweedsestraat in Rotterdam een man aangehouden. De...

Auto net niet te water Oudelandselaan Berkel en Rodenrijs

0
Berkel en Rodenrijs - Een automobilist is donderdagmiddag door een nog onbekende oorzaak van de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Diergaarde Blijdorp vernoemt pinguïn naar Patricia Paay

Diergaarde Blijdorp vernoemt pinguïn naar Patricia Paay [...]

Auto schiet van snelweg en raakt personen bij McDonald's

Auto schiet van snelweg en raakt personen bij McDonald's [...]

Feyenoord-trainer Advocaat boos op arbitrage

Feyenoord-trainer Advocaat boos op arbitrage [...]

Feyenoord snakt naar einde seizoen, maar moet nog even door

Feyenoord snakt naar einde seizoen, maar moet nog even door [...]

Sparta en FC Utrecht scoren niet op Het Kasteel

Sparta en FC Utrecht scoren niet op Het Kasteel [...]

Stay Connected

9,394FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg