dinsdag, juli 27, 2021
18.1 C
Rotterdam
dinsdag 27 juli 2021

Tweede verdachte aangehouden voor overval op taxichauffeur in Spijkenisse

Spijkenisse – Zaterdagochtend 6 juni heeft de politie een tweede verdachte gearresteerd voor de overval op een taxichauffeur op 3 februari in Spijkenisse. Het betreft een 19-jarige jongen uit Spijkenisse.

De taxichauffeur, een 31-jarige Schiedammer, werd aan het eind van zijn dienst om 02.00 uur aan de Mandarijngaard onder bedreiging van een vuurwapen overvallen door drie personen. Het slachtoffer moest onder andere zijn telefoon en contant geld afstaan.

Klant ophalen
De chauffeur was aan de einde van zijn dienst toen hij nog een ritje kreeg. Hij moest een klant op halen op de Mandarijngaard. Onderweg naar het adres zag hij twee donkergekleurde scooters vanuit Spijkenisse richting Hoogvliet rijden. Op een van de scooters zaten twee personen. Toen de bestuurders van de scooter de chauffeur zagen, reden ze weg.

Eenmaal op de Mandarijngaard moest het slachtoffer onder de bedreiging van een vuurwapen zijn telefoon en geld afstaan. Drie personen gingen er op twee scooters vandoor. Het verband tussen de scooterrijders eerder op de avond en die tijdens de overval wordt onderzocht.

Aanhoudingen
Eerder heeft de politie al een verdachte aan weten te houden. Dit betrof een 35-jarige man uit Spijkenisse. Vandaag heeft de politie dus een tweede verdachte, een 19-jarige jongen uit Spijkenisse, aangehouden. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen volgen.

Nog steeds op zoek naar getuigen
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over de beroving. Heeft u rond dat tijdstip iets gezien op de Mandarijngaard of in omgeving? Of weet u meer over de personen die deze overval gepleegd hebben? Bel dan 0900-8844. Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Related Articles

Woning aan Persoonskade in Rotterdam beschoten; Politie zoekt getuigen

0
Rotterdam - Op 26 juli is een woning aan de Persoonskade in Rotterdam beschoten. De...

Slachtoffer schietincident Schiedam overleden; Twee verdachten aangehouden

0
Schiedam - Het slachtoffer dat maandagmiddag werd neergeschoten op de Loeffstraat in Schiedam, is overleden...

Politie op zoek naar vermiste 13-jarige Chaheny

0
De politie is op zoek naar de 13-jarige Chaheny, ze is op 24-07 weggegaan van...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Slachtoffer van Schiedamse schietpartij alsnog overleden

Slachtoffer van Schiedamse schietpartij alsnog overleden [...]

Woning beschoten op Rotterdam-Zuid

Woning beschoten op Rotterdam-Zuid [...]

Rotterdams meisje van 13 jaar al drie dagen vermist

Rotterdams meisje van 13 jaar al drie dagen vermist [...]

Oprichter Kees Veldboer Ambulance Wens onverwacht overleden

Oprichter Kees Veldboer Ambulance Wens onverwacht overleden [...]

Koopgoot wordt even ‘Koopsloot’ in binnenstad Rotterdam

Koopgoot wordt even ‘Koopsloot’ in binnenstad Rotterdam [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,004VolgersVolg