Douane doet grote drugsvangst in Rotterdamse haven

zondag 7 juni 2020 13:12

Rotterdam – De douane heeft zaterdag 6 juni tijdens een controle ruim 2020 kilo cocaïne onderschept in de Rotterdamse haven.

Bij een controle van een container, geladen met bananen, uit Ecuador troffen Douanebeambten de drugs aan. De container was bestemd voor een bedrijf in Hongarije. Vermoedelijk heeft deze niks met de smokkel te maken.

De pakketten cocaïne wogen tezamen net iets meer dan 2020 kilo. De straatwaarde hiervan wordt geschat op ruim 151 miljoen euro. De drugs zijn in beslag genomen en zijn inmiddels op een geheime locatie vernietigd. Het HARC-team van Douane, FIOD, Politie en Openbaar Ministerie doen verder onderzoek naar de zaak.


Bron foto: Openbaar Ministerie Rotterdam

 

0 reacties

Douane doet grote drugsvangst in Rotterdamse haven
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De douane heeft zaterdag 6 juni tijdens een controle ruim 2020 kilo cocaïne onderschept in de Rotterdamse haven.

Bij een controle van een container, geladen met bananen, uit Ecuador troffen Douanebeambten de drugs aan. De container was bestemd voor een bedrijf in Hongarije. Vermoedelijk heeft deze niks met de smokkel te maken.

De pakketten cocaïne wogen tezamen net iets meer dan 2020 kilo. De straatwaarde hiervan wordt geschat op ruim 151 miljoen euro. De drugs zijn in beslag genomen en zijn inmiddels op een geheime locatie vernietigd. Het HARC-team van Douane, FIOD, Politie en Openbaar Ministerie doen verder onderzoek naar de zaak.


Bron foto: Openbaar Ministerie Rotterdam

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!