Politie vangt zeven verdachten en ruim 900.000 euro tijdens inval in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdag 6 juni heeft de politie zeven verdachte aangehouden tijdens een inval in een bedrijfsruimte in Rotterdam. Ook werd een kleine miljoen euro aan contant geld gevonden in een verborgen ruimte van een auto.

Afgelopen zaterdag werd een gecombineerde politieactie uitgevoerd door het Team Infra van de Landelijke Eenheid en het Team Financiële opsporing van de Regionale Recherche Dienst Rotterdam. Daarbij vielen ze een bedrijfsruimte in Rotterdam in.

- Advertisement -

Bij de inval zijn zeven personen aangehouden in verband met witwassen. De vangst was ruim 900.000 euro aan contant geld werd gevonden in een verborgen ruimte van de auto van een van de verdachten.  De bedrijfsruimte werd vermoedelijk gebruikt als verzamellocatie en/of opslaglocatie. Zo werden er drie geldtelmachines gevonden tussen de plafondplaten.

Twee verdachten langer vast
De verdachten zijn zeven mannen tussen de 30 en 51 jaar oud. Twee verdachten zijn vandaag door de officier van justitie voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat zij 14 dagen langer vast blijven zitten. De andere verdachten zijn inmiddels heengezonden, maar blijven wel verdachten in het onderzoek.


Bron foto: Politie Rotterdam

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...