Politie vangt zeven verdachten en ruim 900.000 euro tijdens inval in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdag 6 juni heeft de politie zeven verdachte aangehouden tijdens een inval in een bedrijfsruimte in Rotterdam. Ook werd een kleine miljoen euro aan contant geld gevonden in een verborgen ruimte van een auto.

Afgelopen zaterdag werd een gecombineerde politieactie uitgevoerd door het Team Infra van de Landelijke Eenheid en het Team Financiële opsporing van de Regionale Recherche Dienst Rotterdam. Daarbij vielen ze een bedrijfsruimte in Rotterdam in.

- Advertisement -

Bij de inval zijn zeven personen aangehouden in verband met witwassen. De vangst was ruim 900.000 euro aan contant geld werd gevonden in een verborgen ruimte van de auto van een van de verdachten.  De bedrijfsruimte werd vermoedelijk gebruikt als verzamellocatie en/of opslaglocatie. Zo werden er drie geldtelmachines gevonden tussen de plafondplaten.

Twee verdachten langer vast
De verdachten zijn zeven mannen tussen de 30 en 51 jaar oud. Twee verdachten zijn vandaag door de officier van justitie voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat zij 14 dagen langer vast blijven zitten. De andere verdachten zijn inmiddels heengezonden, maar blijven wel verdachten in het onderzoek.


Bron foto: Politie Rotterdam

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Voordeur portiek beschadigd na explosie op Generaal Van der Heijdenstraat in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 18 maart heeft er een explosie plaatsgevonden bij een...

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...