Gezin overvallen in eigen woning Poseidonstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een gezin uit Rotterdam is in de eigen woning overvallen. Drie mannen drongen woensdagmiddag een huis in de Poseidonstraat binnen en gingen er vandoor met een fors geldbedrag. De politie is op zoek naar getuigen die het trio mogelijk voor of na het misdrijf hebben gezien.

De vader van het gezin kwam tegen 12.30 uur  woensdagmiddag 10 juni aan bij zijn woning nadat hij boodschappen had gedaan. Volgens hem stonden er op dat moment drie mannen bij zijn voortuin die hem zeiden dat hij zijn deur open moest maken. Juist op dat moment maakte zijn vrouw de deur open en drong het trio het huis binnen.

- Advertisement -

In de woning vroegen de mannen om geld en waar de slaapkamer van de ouders was. Eén van de mannen liep daarna naar boven en ging de slaapkamer in om een kast te doorzoeken. Bij het verlaten van de douche stuitte een dochter des huizes op deze overvaller. Die schrok dusdanig, dat hij de benen nam. De man had daarbij een plastic zak in zijn hand, waarin mogelijk het gestolen geld zat. Eenmaal beneden verlieten de drie de woning.

Wie heeft er iets gezien?

De politie heeft ontdekt dat de overvallers vlak voor het misdrijf in een Volkswagen Golf aan kwamen rijden en de wagen parkeerden op de hoek van de Poseidonstraat met de Herastraat. Mogelijk hebben getuigen de mannen gezien. De politie komt dan graag met u in contact. Maak gebruik van onderstaand tipformulier, bel 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...