donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Man met mes op zak aangehouden in Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Vrijdag 11 juni hebben handhavers een man aangehouden die voor overlast zorgde en een mes op zak droeg.

Handhavers waren aan het surveilleren in burger toen zij op het Stadsplein een groep mannen zagen die voor overlast zorgen. Daarnaast namen zij het ook niet zo nauw met de geldende afstandsregels vanwege COVID-19.

Bij het aanspreken van de groep, zette één van de mannen het op een rennen. Na een korte achtervolging kon hij staande worden gehouden. Hij verzette zich flink, maar kon uiteindelijk toch aangehouden worden. Tijdens fouillering bleek de man ook een mes bij zich te hebben. De man is aangehouden en overgedragen aan de politie.


Bron foto: Handhaving Capelle aan den IJssel

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -