Twee gewonden en drie aanhoudingen na steekpartij busstation Zoetermeer

vrijdag 12 juni 2020 20:38

Zoetermeer – Bij een steekpartij op het busstation van Zoetermeer aan de Amerikaweg zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

De politie kreeg een eerste melding omstreeks 19.45 uur binnen, eenmaal ter plaatse werden er twee slachtoffers aangetroffen. Een Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter kwam ter plekke om het ambulancepersoneel assistentie te verlenen.

De politie wist na de steekpartij drie aanhoudingen ter verrichten, hun betrokkenheid wordt momenteel onderzocht. Ook op de Voorweg is in een sloot gezocht en heeft men bij een halte van de randstadrail gecontroleerd.


Fotografie : Sebastiaan Barel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden en drie aanhoudingen na steekpartij busstation Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Bij een steekpartij op het busstation van Zoetermeer aan de Amerikaweg zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

De politie kreeg een eerste melding omstreeks 19.45 uur binnen, eenmaal ter plaatse werden er twee slachtoffers aangetroffen. Een Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter kwam ter plekke om het ambulancepersoneel assistentie te verlenen.

De politie wist na de steekpartij drie aanhoudingen ter verrichten, hun betrokkenheid wordt momenteel onderzocht. Ook op de Voorweg is in een sloot gezocht en heeft men bij een halte van de randstadrail gecontroleerd.


Fotografie : Sebastiaan Barel

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!