maandag, december 6, 2021
2.5 C
Rotterdam
maandag 6 december 2021

Auto met overleden inzittende gevonden langs A12 in Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Zaterdag 13 juni is er een auto in een sloot langs de A12 aangetroffen. In het voertuig werd een overleden inzittende aangetroffen.

Rond 11.00 uur werden hulpdiensten massaal gealarmeerd, nadat het voertuig langs de oprit naar een tankstation in de sloot werd gevonden. Het vermoeden bestaat dat het voertuig er al langer in heeft gelegen.

Bij de hulpdiensten ontstond het vermoeden dat er sprake was van meerdere inzittenden, waarna duikers van de brandweer de sloot hebben doorzocht. Ook een politiehelikopter zocht enige tijd mee. Uiteindelijk bleek het enkel te gaan om de overleden inzittende in het voertuig. Het voertuig is op de kant gehesen en de politie is een onderzoek gestart naar de exacte oorzaak van het te water raken.

Vanwege het incident werd de rechterrijstrook van de A12 in de richting van Den Haag afgesloten en was ook de oprit naar het tankstation dicht. Rondom het incident werden hekken geplaatst om een kijkersfile te voorkomen.


Fotografie: Remco Gerritsen & Sebastiaan Barel

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -