Auto met overleden inzittende gevonden langs A12 in Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Zaterdag 13 juni is er een auto in een sloot langs de A12 aangetroffen. In het voertuig werd een overleden inzittende aangetroffen.

Rond 11.00 uur werden hulpdiensten massaal gealarmeerd, nadat het voertuig langs de oprit naar een tankstation in de sloot werd gevonden. Het vermoeden bestaat dat het voertuig er al langer in heeft gelegen.

- Advertisement -

Bij de hulpdiensten ontstond het vermoeden dat er sprake was van meerdere inzittenden, waarna duikers van de brandweer de sloot hebben doorzocht. Ook een politiehelikopter zocht enige tijd mee. Uiteindelijk bleek het enkel te gaan om de overleden inzittende in het voertuig. Het voertuig is op de kant gehesen en de politie is een onderzoek gestart naar de exacte oorzaak van het te water raken.

Vanwege het incident werd de rechterrijstrook van de A12 in de richting van Den Haag afgesloten en was ook de oprit naar het tankstation dicht. Rondom het incident werden hekken geplaatst om een kijkersfile te voorkomen.


Fotografie: Remco Gerritsen & Sebastiaan Barel

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Ritje met peperdure bolide valt letterlijk in het water

Den Haag, Zoetermeer - Zondagmiddag viel voor een automobilist het ritje met zijn sportwagen letterlijk in het water....

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Auto gestript van deuren en motorkap in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart heeft er een opvallende diefstal plaatsgevonden, waarbij...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...