Gewonde na schietpartij Hillelaan Rotterdam

zaterdag 13 juni 2020 06:24

Rotterdam – Een man is afgelopen nacht gewond geraakt bij een schietpartij op de Hillelaan in Rotterdam – Zuid. Het slachtoffer kreeg ruzie met een andere man en waarop de dader een schot loste en het slachtoffer ik zijn been schoot.

Toegesnelde agenten vonden het slachtoffer gewond op straat, ambulancemedewerkers hebben hem met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie controleerde in de zoektocht naar de verdachte bezoekers van een café, hierbij werd niemand aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na schietpartij Hillelaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is afgelopen nacht gewond geraakt bij een schietpartij op de Hillelaan in Rotterdam – Zuid. Het slachtoffer kreeg ruzie met een andere man en waarop de dader een schot loste en het slachtoffer ik zijn been schoot.

Toegesnelde agenten vonden het slachtoffer gewond op straat, ambulancemedewerkers hebben hem met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie controleerde in de zoektocht naar de verdachte bezoekers van een café, hierbij werd niemand aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!