Gewonde na mogelijke schietpartij woning Favrestraat Rotterdam

zondag 14 juni 2020 17:25

Rotterdam – Een persoon is zondagmiddag gewond geraakt na een ruzie in een woning aan de Favrestraat in Rotterdam. Bij de ruzie zou mogelijk/ schot gelost zijn. Het slachtoffer is met onbekende verwonding naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is inmiddels in de woning een onderzoek gestart onduidelijk is of de daadwerkelijke schietpartij heeft plaatsgevonden de politie onderzoekt dit momenteel.

Het is een tweede schietincident in het district Rotterdam Oost. Gisteravond raakte een man gewond toen hij werd beschoten tijdens de hond uitlaten. Dit gebeurde op de Mauritsstraat in Capelle aan de IJssel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na mogelijke schietpartij woning Favrestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een persoon is zondagmiddag gewond geraakt na een ruzie in een woning aan de Favrestraat in Rotterdam. Bij de ruzie zou mogelijk/ schot gelost zijn. Het slachtoffer is met onbekende verwonding naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is inmiddels in de woning een onderzoek gestart onduidelijk is of de daadwerkelijke schietpartij heeft plaatsgevonden de politie onderzoekt dit momenteel.

Het is een tweede schietincident in het district Rotterdam Oost. Gisteravond raakte een man gewond toen hij werd beschoten tijdens de hond uitlaten. Dit gebeurde op de Mauritsstraat in Capelle aan de IJssel

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!