Bewoners en katten gered bij woningbrand Texelsestraat Rotterdam

maandag 15 juni 2020 07:49

Rotterdam – De brandweer heeft afgelopen nacht in de Texelsestraat Rotterdam negen mensen moeten bevrijden bij een woningbrand. De brand greep snel om zich heen en zorgde voor veel rookontwikkeling hierdoor konden verschillende mensen een woning niet meer verlaten via het portiek.

Met behulp van ladderwagens en vlucht maskers konden de mensen uit de betreffende flat gebouw worden gehaald. Ook zijn er twee katten gered. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend de schade in de betreffende woning is groot.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoners en katten gered bij woningbrand Texelsestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft afgelopen nacht in de Texelsestraat Rotterdam negen mensen moeten bevrijden bij een woningbrand. De brand greep snel om zich heen en zorgde voor veel rookontwikkeling hierdoor konden verschillende mensen een woning niet meer verlaten via het portiek.

Met behulp van ladderwagens en vlucht maskers konden de mensen uit de betreffende flat gebouw worden gehaald. Ook zijn er twee katten gered. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend de schade in de betreffende woning is groot.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!