Dode in sloot Carry van Bruggensingel Rotterdam

maandag 15 juni 2020 14:06

Rotterdam – Een omstander heeft maandagmiddag omstreeks 13.45 uur het stoffelijk overschot van een persoon aangetroffen in het water van de Carry van Bruggensingel in Rotterdam. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en startte direct een reanimatie.

De hulp mocht echter niet meer baten, het slachtoffer was al reeds overleden. Waardoor de persoon in het water terecht is gekomen wordt onderzocht. De politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode in sloot Carry van Bruggensingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een omstander heeft maandagmiddag omstreeks 13.45 uur het stoffelijk overschot van een persoon aangetroffen in het water van de Carry van Bruggensingel in Rotterdam. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en startte direct een reanimatie.

De hulp mocht echter niet meer baten, het slachtoffer was al reeds overleden. Waardoor de persoon in het water terecht is gekomen wordt onderzocht. De politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!