Man (38) gepakt op gestolen scooter Colosseumweg Rotterdam

maandag 15 juni 2020 08:16

Rotterdam – De politie heeft zondagmorgen een 38-jarige man aangehouden omdat hij zonder geldig rijbewijs op een gestolen scooter reed. De man werd door agenten op de Collosseumweg gespot nadat hij over de stoep reed.

De politie zette de man aan de kant en constateerde bij de controle van de scooter dat deze gestolen was. Het rijbewijs van de man was al eerder ongeldig verklaard en ook had hij geen identiteitsbewijs bij zich. Agenten brachten de man inzake heling en de wet-id en de scooter over naar het bureau.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (38) gepakt op gestolen scooter Colosseumweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zondagmorgen een 38-jarige man aangehouden omdat hij zonder geldig rijbewijs op een gestolen scooter reed. De man werd door agenten op de Collosseumweg gespot nadat hij over de stoep reed.

De politie zette de man aan de kant en constateerde bij de controle van de scooter dat deze gestolen was. Het rijbewijs van de man was al eerder ongeldig verklaard en ook had hij geen identiteitsbewijs bij zich. Agenten brachten de man inzake heling en de wet-id en de scooter over naar het bureau.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!