donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Aanhoudingen na brand in drugslab ‘s-Gravenweg Nootdorp

- advertentie -

Nootdorp – In een pand aan de ‘s-Gravenweg in Nootdorp is dinsdagmiddag omstreeks 13.00 een drugslab ontdekt na een brand. De politie heeft twee of drie mannen aangehouden.

Vanwege de aanwezigheid van onbekende chemicaliën en de mogelijke negatieve reactie wat blussen kon hebben, heeft de brandweer een defensieve aanpak gekozen door het gecontroleerd te laten uitbranden. Rond ongeveer 16.00 uur was de brand geblust.

De politie heeft de omgeving groots afgezet, omstanders worden op geruime afstand gehouden en ook journalisten moesten op afstand blijven vanwege mogelijk ontploffingsgevaar. Volgens de woordvoerder was daar achteraf geen sprake van. In de omgeving hebben ook meetploegen rondgereden, maar zij hadden geen gevaarlijke stoffen gemeten in de naastgelegen wijken.


Fotografie : Sebastiaan Barel

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -