zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

38-jarige Rotterdammer aangehouden voor steekpartij op station Leeuwarden

- advertentie -

Leeuwarden (Fr), Rotterdam – Voor het steekincident vanochtend op het station in Leeuwarden heeft de politie een 38-jarige verdachte uit Rotterdam aangehouden. Een 64-jarige man uit Leeuwarden raakte zwaargewond.

Het incident vond plaats op het Stationsplein van de Friese hoofdstad. Diverse lokale media zeggen dat het slachtoffer achter het stuur van een auto zat toen de dader vanaf de passagierskant zou hebben gestoken, zijn omgelopen en opnieuw het slachtoffer hebben belaagd. Daarbij zou in totaal een tiental keren zijn gestoken. Het slachtoffer zou nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen.

De politie maakte een plaats delict en verricht nader onderzoek. De Friese politie meldde even later dat een 38-jarige verdachte uit Rotterdam kon worden aangehouden. De politie vraagt mensen die meer weten of iets gezien hebben om contact op te nemen.


Bron foto: archief

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -