38-jarige Rotterdammer aangehouden voor steekpartij op station Leeuwarden

vrijdag 19 juni 2020 18:27

Leeuwarden (Fr), Rotterdam – Voor het steekincident vanochtend op het station in Leeuwarden heeft de politie een 38-jarige verdachte uit Rotterdam aangehouden. Een 64-jarige man uit Leeuwarden raakte zwaargewond.

Het incident vond plaats op het Stationsplein van de Friese hoofdstad. Diverse lokale media zeggen dat het slachtoffer achter het stuur van een auto zat toen de dader vanaf de passagierskant zou hebben gestoken, zijn omgelopen en opnieuw het slachtoffer hebben belaagd. Daarbij zou in totaal een tiental keren zijn gestoken. Het slachtoffer zou nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen.

De politie maakte een plaats delict en verricht nader onderzoek. De Friese politie meldde even later dat een 38-jarige verdachte uit Rotterdam kon worden aangehouden. De politie vraagt mensen die meer weten of iets gezien hebben om contact op te nemen.


Bron foto: archief

 

0 reacties

38-jarige Rotterdammer aangehouden voor steekpartij op station Leeuwarden
Schrijver:

 

 

Leeuwarden (Fr), Rotterdam – Voor het steekincident vanochtend op het station in Leeuwarden heeft de politie een 38-jarige verdachte uit Rotterdam aangehouden. Een 64-jarige man uit Leeuwarden raakte zwaargewond.

Het incident vond plaats op het Stationsplein van de Friese hoofdstad. Diverse lokale media zeggen dat het slachtoffer achter het stuur van een auto zat toen de dader vanaf de passagierskant zou hebben gestoken, zijn omgelopen en opnieuw het slachtoffer hebben belaagd. Daarbij zou in totaal een tiental keren zijn gestoken. Het slachtoffer zou nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen.

De politie maakte een plaats delict en verricht nader onderzoek. De Friese politie meldde even later dat een 38-jarige verdachte uit Rotterdam kon worden aangehouden. De politie vraagt mensen die meer weten of iets gezien hebben om contact op te nemen.


Bron foto: archief

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!