zaterdag, december 4, 2021
5 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Forse files op A20 bij Schiedam na meerdere ongevallen

- advertentie -

Schiedam – Vrijdagavond 19 juni zijn er forse files op de A20 bij Schiedam ontstaan na meerdere ongevallen.

Het eerste ongeval vond plaats op de A20 Rechts (hectometerpaal 25,1). Daar vond een kopstaart-aanrijding plaats tussen drie voertuigen. Daar is één rijstrook afgesloten en geldt er een snelheidsbeperking op de overige twee rijbanen.

Op hetzelfde punt aan de andere zijde vond ook een ongeval plaats. Daar staat een vrachtwagen op de vluchtstrook en staan twee personenauto’s tegen de vangrail aan aan de linkerkant van de snelweg. Hier zijn twee rijstroken afgesloten en geldt er een snelheidsbeperking op de laatste rijstrook. Voor zover bekend zijn bij beide ongevallen geen gewonden gevallen.

Er is sprake van langzaam rijdend verkeer en mensen moeten rekening houden met enige vertraging.


Foto: Archief

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -