Jongen (19) overleden na stunt met winkelwagen Voltastraat Zevenaar

zaterdag 20 juni 2020 23:27

Zevenaar – Zaterdagavond 20 juni is rond 21.30 uur een 19-jarige jongeman door een ongeluk tijdens een stunt aan de Voltastraat in Zevenaar om het leven gekomen. De jongeman voerde een stunt met een winkelwagen uit met wat vrienden.

Het slachtoffer zat in een winkelwagen die werd voortgetrokken door een auto. Op een bepaald moment raakte de winkelwagen een stoeprand en kwam het slachtoffer hard op de grond. Hij overleefde de klap niet.

De politie heeft de auto in beslag genomen en de vrienden van het slachtoffer meegenomen voor verhoor. Uit eerste onderzoek is gebleken dat er geen sprake was alcohol- of drugsgebruik

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jongen (19) overleden na stunt met winkelwagen Voltastraat Zevenaar | Nieuws op Beeld – Latestfy - […] Read more at nieuwsopbeeld.nl […]

Jongen (19) overleden na stunt met winkelwagen Voltastraat Zevenaar
Schrijver:

 

 

Zevenaar – Zaterdagavond 20 juni is rond 21.30 uur een 19-jarige jongeman door een ongeluk tijdens een stunt aan de Voltastraat in Zevenaar om het leven gekomen. De jongeman voerde een stunt met een winkelwagen uit met wat vrienden.

Het slachtoffer zat in een winkelwagen die werd voortgetrokken door een auto. Op een bepaald moment raakte de winkelwagen een stoeprand en kwam het slachtoffer hard op de grond. Hij overleefde de klap niet.

De politie heeft de auto in beslag genomen en de vrienden van het slachtoffer meegenomen voor verhoor. Uit eerste onderzoek is gebleken dat er geen sprake was alcohol- of drugsgebruik

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!