Wielrenster raakt zwaargewond na val tegen tegemoetkomende auto in Hekendorp

zaterdag 20 juni 2020 20:50

Hekendorp (UT) – Zaterdag 20 juni raakte een fietsster rond 12.40 gewond bij een valpartij op de kruising Steinsedijk-Goejanverwelle.

De vrouw was met een groep wielrenners aan het fietsen toen zij de ingang van het dorp naderden. Bij een wegversmalling kwamen er auto’s tegemoet. Er zou enkele verwarring ontstaan, waardoor de vrouw ten val kwam en tegen een van de auto’s aan kwam.

Een traumahelikopter landde in de buurt om bijstand te verlenen aan het slachtoffer. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De weg was tijdelijk afgesloten door het incident. De politie doet nader onderzoek.


Fotografie: Remco Gerritsen

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrenster raakt zwaargewond na val tegen tegemoetkomende auto in Hekendorp
Schrijver:

 

 

Hekendorp (UT) – Zaterdag 20 juni raakte een fietsster rond 12.40 gewond bij een valpartij op de kruising Steinsedijk-Goejanverwelle.

De vrouw was met een groep wielrenners aan het fietsen toen zij de ingang van het dorp naderden. Bij een wegversmalling kwamen er auto’s tegemoet. Er zou enkele verwarring ontstaan, waardoor de vrouw ten val kwam en tegen een van de auto’s aan kwam.

Een traumahelikopter landde in de buurt om bijstand te verlenen aan het slachtoffer. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De weg was tijdelijk afgesloten door het incident. De politie doet nader onderzoek.


Fotografie: Remco Gerritsen

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!