16-jarige jongen mishandeld bij recreatiegebied Noord AA in Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Op zaterdag 20 juni 2020 is een 16-jarige jongen uit Leidschendam mishandeld bij het recreatiegebied Noord AA. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben.

Omstreeks 19.35 uur ontving de politie een melding van een mishandeling ter hoogte van recreatiegebied Noord AA. Tijdens een gezellige dag op het strand ontstond er na een aantal pesterijen spanning tussen het slachtoffer en een andere groep recreanten. Toen het 16-jarige slachtoffer zijn irritatie uitsprak, ontstond er een woordenwisseling en werd hij door twee andere jongens mishandeld.

- Advertisement -

Als gevolg van een klap viel de jongen op de grond en was hij volgens getuigen korte tijd buiten bewustzijn. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel. Op enkele lichte verwondingen na, gaat het naar omstandigheden goed met hem.

Signalement
De politie doet nader onderzoek naar het incident en is op zoek naar de twee andere jongens. Beide jongens worden geschat op een leeftijd van 15-16 jaar oud. De eerste was 1.75 meter lang, had een normaal postuur, blond haar, opvallend blauwe ogen en droeg een zwarte korte broek en zwart shirt. De tweede jongen was ongeveer 1.85 meter lang en had een mager postuur. Vermoedelijk had hij krullend haar en droeg hij een donkerblauw trainingspak van het merk Banlieu en had hij een capuchon over zijn hoofd tijdens de mishandeling.

Getuigenoproep
De politie vraagt getuigen of anderen die meer informatie hebben om contact op te nemen. Dit kan door rechtstreeks te bellen met de politie op 0900-8844 of tips anoniem te melden via 0800-7000 of de website van Meld Misdaad Anoniem.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt...

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...