dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Dronken automobilist bedreigt agenten in Goeree-Overflakkee

- advertentie -

Goeree-Overflakkee, Capelle aan den IJssel – Een 21-jarige man uit Capelle aan den IJssel maakte het afgelopen zondagmorgen wel heel bont voor zichzelf. Nadat hij al dronken en zonder rijbewijs van de weg werd gehaald, vond hij het nodig om enkele dienders met de dood te bedreigen.

Zondag 21 juni zagen agenten even na 05.00 uur een auto slingerend over de N57 rijden. De agenten zetten de man langs de kant bij een benzinepomp, waar zij de bestuurder aan een controle onderwierpen. De alcoholwalm was sterk te ruiken en zijn rijbewijs bleek al ingevorderd. Nadat de blaastest – niet geheel tegen verwachting – positief uitsloeg, werd de 21-jarige man aangehouden.

Eenmaal op bureau weigerde de man enige medewerking te verlenen. Hij weigerde om een nauwkeurigere blaastest af te leggen en ook om bloed te laten afnemen. Hierbij bedreigde hij ook de twee agenten met de dood.

Agenten hebben aangifte gedaan van de bedreiging en de man heeft processen-verbaal ontvangen voor gevaarlijk rijgedrag; rijden terwijl het rijbewijs ingevorderd is; rijden onder invloed; en bedreiging van de agenten. Na verhoor (en ontnuchtering) is de man heengezonden en hij moet zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -