donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Meerdere meldingen van schietpartij blijkt mogelijk vuurwerk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag meerdere meldingen ontvangen van een mogelijke schietpartij in de omgeving van de Heemraadssingel en de Beukelsdijk.  Bewoners hadden meerdere knallen gehoord en belden de politie.

Agenten rukten vervolgens uit naar meldingen vanuit de Aelbrechtskade, Heemraadssingel, Hugo Molenaarstraat, Buitenhofstraat en de Beukelsdijk. Eenmaal ter plaatse is er met de melders gesproken. Volgens de woordvoerder van de politie lijkt het erop dat de knallen afkomstig zijn geweest van vuurwerk. Een getuige heeft ook gemeld dat deze vuurwerkpijlen zou hebben gezien. Sporen van een schietpartij zijn vooralsnog niet gevonden.

Rotterdam is de afgelopen maanden meerdere keren het toneel geweest van schietpartijen, de schrik zit er dan ook goed in en omwonenden zijn dan ook extra alert.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -