Onweersbuien verdrijven hitte Capelseplein Capelle aan den IJssel

vrijdag 26 juni 2020 22:11

Capelle aan den IJssel – Onweersbuien zorgden vrijdagavond 26 juni in grote delen van het land voor het verdrijven van de extreme hitte in het land. Op veel plekken werd het vandaag meer dan 30 graden, en dat is voor veel mensen zweten geblazen.

Op veel plekken kwam het met bakken uit de lucht. Dit zorgde voor problemen bij mensen thuis en ondergelopen straten.

Foto’s : AS Media

20200626221124.jpg

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onweersbuien verdrijven hitte Capelseplein Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Onweersbuien zorgden vrijdagavond 26 juni in grote delen van het land voor het verdrijven van de extreme hitte in het land. Op veel plekken werd het vandaag meer dan 30 graden, en dat is voor veel mensen zweten geblazen.

Op veel plekken kwam het met bakken uit de lucht. Dit zorgde voor problemen bij mensen thuis en ondergelopen straten.

Foto’s : AS Media

20200626221124.jpg

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!