Vechtpartij op boulevard Nesselande Rotterdam

vrijdag 26 juni 2020 21:46

Rotterdam – Jongeren zijn vrijdagavond op de vuist gegaan op de Siciliëboulevard in Rotterdam Nesselande. Beelden op Social Media tonen beelden van jongeren die zich niet kunnen gedragen en in een vechtpartijtje belanden.

Agenten die in de buurt waren kwamen binnen een minuut vanuit de strandpost er direct op af en besloten om de jongeren te verdrijven. Volgens een woordvoerster van de politie zijn er geen aanhoudingen verricht en was de rust weer snel wedergekeerd.

Strand Nesselande

Ondertussen in Nesselande…."neer viel de regen die spoelde alles weg"

Gepostet von Nieuws Nesselande am Freitag, 26. Juni 2020

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vechtpartij op boulevard Nesselande Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Jongeren zijn vrijdagavond op de vuist gegaan op de Siciliëboulevard in Rotterdam Nesselande. Beelden op Social Media tonen beelden van jongeren die zich niet kunnen gedragen en in een vechtpartijtje belanden.

Agenten die in de buurt waren kwamen binnen een minuut vanuit de strandpost er direct op af en besloten om de jongeren te verdrijven. Volgens een woordvoerster van de politie zijn er geen aanhoudingen verricht en was de rust weer snel wedergekeerd.

Strand Nesselande

Ondertussen in Nesselande…."neer viel de regen die spoelde alles weg"

Gepostet von Nieuws Nesselande am Freitag, 26. Juni 2020

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!