Gewonde na steekpartij Galvanistraat Rotterdam

zaterdag 27 juni 2020 01:41

ROTTERDAM – Zaterdagochtend 27 juni heeft op de Galvanistraat in Rotterdam aan het begin van de nacht een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer meldde zich op het politiebureau aan het Marconiplein.

Na een gesprek met het slachtoffer bleek de steekpartij te hebben plaatsgevonden op de Galvanistraat in de buurt van een uitgaansgelegenheid. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onder andere onderzoek in een auto.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij Galvanistraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Zaterdagochtend 27 juni heeft op de Galvanistraat in Rotterdam aan het begin van de nacht een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer meldde zich op het politiebureau aan het Marconiplein.

Na een gesprek met het slachtoffer bleek de steekpartij te hebben plaatsgevonden op de Galvanistraat in de buurt van een uitgaansgelegenheid. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onder andere onderzoek in een auto.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!