Wijkagent woest op volger na onbeschofte reactie op tweet overlijden collega

zaterdag 27 juni 2020 00:35

Capelle aan den IJssel – Een wijkagent heeft vrijdagavond vol afschuw gereageerd op een vreselijke onbeschofte reactie van een volger. De wijkagent van Capelle Schenkel Twitterde dat ze met verdriet afscheid hebben genomen van een collega na een plotseling overlijden.

Een volger reageerde vervolgens op het bericht “ weer 1 kankerlijer* minder. Dat schiet bij veel politieagenten en burgers uiteraard in het verkeerde keelgat. Inmiddels blijkt het account mogelijk geblokkeerd of verwijderd te zijn.

Ook bij de volgers van de wijkagent is veel afschuw aanwezig, om wat voor account het gaat is momenteel niet meer te achterhalen.

Zie hier een tweet verslag

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

2 Reacties

  1. Fred Vellekoop

    Sorry dat moet mynamissomebo2 zijn

  2. Fred Vellekoop

    De eerste foute reaktie van @BSLlief. Die heeft inmiddels gelukkig excuses gemaakt.

    Daarna kwam nog een absurd foute reaktie van @mynameissombo2 die in jullie tweet staat. Deze heeft blijkbaar niet excuses aangeboden….

    Wat een achterlijke eikel

Wijkagent woest op volger na onbeschofte reactie op tweet overlijden collega
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een wijkagent heeft vrijdagavond vol afschuw gereageerd op een vreselijke onbeschofte reactie van een volger. De wijkagent van Capelle Schenkel Twitterde dat ze met verdriet afscheid hebben genomen van een collega na een plotseling overlijden.

Een volger reageerde vervolgens op het bericht “ weer 1 kankerlijer* minder. Dat schiet bij veel politieagenten en burgers uiteraard in het verkeerde keelgat. Inmiddels blijkt het account mogelijk geblokkeerd of verwijderd te zijn.

Ook bij de volgers van de wijkagent is veel afschuw aanwezig, om wat voor account het gaat is momenteel niet meer te achterhalen.

Zie hier een tweet verslag

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!