Jongen (17) mishandeld en bedreigd met vuurwapen na verkeersruzie Hofplein Rotterdam

maandag 29 juni 2020 22:51

Rotterdam – Een 17-jarige jongeman is zondagavond na een verkeersruzie op het Hofplein bedreigd en op zijn hoofd geslagen met een vuurwapen. De jongen had kort daarvoor op zijn scooter een verkeersconflict gehad met de inzittenden van een auto.

De inzittenden wenkten de jongeman om mee te gaan, dat leek hem een goed idee om verhaal te halen. Eenmaal tegenover elkaar drukten ze een vuurwapen op zijn borst en sloegen hem ermee op zijn hoofd waardoor hij een gat in zijn hoofd opliep.

Agenten kwamen niet veel later de auto tegen in Pijnacker, de auto werd vervolgens middels een BTGV aan de kant gezet. In de auto werd het vuurwapen en drugs aangetroffen. De vier inzittenden uit Rotterdam, Pijnacker, Delft en Den Haag zijn opgepakt. Ze zijn 20 tot 24 jaar oud.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (17) mishandeld en bedreigd met vuurwapen na verkeersruzie Hofplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 17-jarige jongeman is zondagavond na een verkeersruzie op het Hofplein bedreigd en op zijn hoofd geslagen met een vuurwapen. De jongen had kort daarvoor op zijn scooter een verkeersconflict gehad met de inzittenden van een auto.

De inzittenden wenkten de jongeman om mee te gaan, dat leek hem een goed idee om verhaal te halen. Eenmaal tegenover elkaar drukten ze een vuurwapen op zijn borst en sloegen hem ermee op zijn hoofd waardoor hij een gat in zijn hoofd opliep.

Agenten kwamen niet veel later de auto tegen in Pijnacker, de auto werd vervolgens middels een BTGV aan de kant gezet. In de auto werd het vuurwapen en drugs aangetroffen. De vier inzittenden uit Rotterdam, Pijnacker, Delft en Den Haag zijn opgepakt. Ze zijn 20 tot 24 jaar oud.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!