Man rijdt auto in puin tegen paal Zevenkampse ring Rotterdam

maandag 29 juni 2020 21:58

Rotterdam – Een man is afgelopen nacht flink hard op een paal gereden op de Zevenkampse ring in Rotterdam.  Agenten kregen een melding dat er een éénzijdig ongeval had plaatsgevonden en dat de bestuurder de auto aan het wegduwen was.

Eenmaal ter plaatse was de bestuurder verdwenen en stond de auto zwaargehavend in een parkeervak. De politie trok via het kenteken de eigenaar van het voertuig na en ging bij de eigenaar op bezoek omdat de klap toch wel flink hard was geweest.

De eigenaar deed open en had inderdaad een hoofdwond opgelopen, hij verklaarde dat hij de bocht verkeerd had ingeschat en daardoor op de paal was gebotst. De agenten hebben zijn gegevens opgenomen voor de verzekering en uitgelegd dat het verlaten van een plaats ongeval zonder melding verboden is.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man rijdt auto in puin tegen paal Zevenkampse ring Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is afgelopen nacht flink hard op een paal gereden op de Zevenkampse ring in Rotterdam.  Agenten kregen een melding dat er een éénzijdig ongeval had plaatsgevonden en dat de bestuurder de auto aan het wegduwen was.

Eenmaal ter plaatse was de bestuurder verdwenen en stond de auto zwaargehavend in een parkeervak. De politie trok via het kenteken de eigenaar van het voertuig na en ging bij de eigenaar op bezoek omdat de klap toch wel flink hard was geweest.

De eigenaar deed open en had inderdaad een hoofdwond opgelopen, hij verklaarde dat hij de bocht verkeerd had ingeschat en daardoor op de paal was gebotst. De agenten hebben zijn gegevens opgenomen voor de verzekering en uitgelegd dat het verlaten van een plaats ongeval zonder melding verboden is.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!