Vrouw gewond na ruzie in rijdende auto Beukendaal Rotterdam

maandag 29 juni 2020 22:34

Rotterdam – Een vrouw is maandagavond op de Beukendaal zwaargewond geraakt nadat ze ruzie had gekregen met de man in de auto. De man bestuurde de auto en kreeg ruzie met de vrouw op de achterbank, hij raakte daardoor de macht over het stuur kwijt en botste op een boom.

De vrouw werd volgens de politie door de man zwaar mishandeld, een traumahelikopter kwam ter plekke om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De man is op de vlucht geslagen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw gewond na ruzie in rijdende auto Beukendaal Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw is maandagavond op de Beukendaal zwaargewond geraakt nadat ze ruzie had gekregen met de man in de auto. De man bestuurde de auto en kreeg ruzie met de vrouw op de achterbank, hij raakte daardoor de macht over het stuur kwijt en botste op een boom.

De vrouw werd volgens de politie door de man zwaar mishandeld, een traumahelikopter kwam ter plekke om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De man is op de vlucht geslagen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!