Automobilist verliest splinternieuwe iPhone op Rijksweg A16

dinsdag 30 juni 2020 16:43

Een splinternieuwe iPhone verliezen is al niet handig, maar het is al helemaal balen als deze midden op de snelweg blijkt te liggen. Het overkwam een man die daarop de hulp inschakelde van de politie.

De man was onderweg gestopt bij een tankstation waar hij de telefoon vermoedelijk op het dak van de auto had gelegd en deze vergat te pakken toen hij weer de snelweg op reed. Eenmaal toen de man er erg in had dat hij zijn telefoon niet had, keek hij via ‘Zoek mijn iPhone’ waar zijn telefoon moest zijn. Hij bleek op de Rijksweg A16 te liggen.

De man ging gelukkig niet zelfstandig zijn telefoon van de snelweg halen, maar vroeg daarom om hulp bij het dichtstbijzijnde politiebureau. Rijkswaterstaat werd ingeschakeld en de telefoon werd van de weg gehaald. Op een krasje na op de beschermhoes was de telefoon helemaal in orde en de man kon zijn geluk niet op.


Bron foto: Archief (Arnold Sneeuw)

 

0 reacties

Automobilist verliest splinternieuwe iPhone op Rijksweg A16
Schrijver:

 

 

Een splinternieuwe iPhone verliezen is al niet handig, maar het is al helemaal balen als deze midden op de snelweg blijkt te liggen. Het overkwam een man die daarop de hulp inschakelde van de politie.

De man was onderweg gestopt bij een tankstation waar hij de telefoon vermoedelijk op het dak van de auto had gelegd en deze vergat te pakken toen hij weer de snelweg op reed. Eenmaal toen de man er erg in had dat hij zijn telefoon niet had, keek hij via ‘Zoek mijn iPhone’ waar zijn telefoon moest zijn. Hij bleek op de Rijksweg A16 te liggen.

De man ging gelukkig niet zelfstandig zijn telefoon van de snelweg halen, maar vroeg daarom om hulp bij het dichtstbijzijnde politiebureau. Rijkswaterstaat werd ingeschakeld en de telefoon werd van de weg gehaald. Op een krasje na op de beschermhoes was de telefoon helemaal in orde en de man kon zijn geluk niet op.


Bron foto: Archief (Arnold Sneeuw)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!