Geen treinverkeer tussen Boskoop en Gouda door omgewaaide boom

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen, Boskoop, Gouda – Dinsdagmiddag 30 juni is een trein tegen een omgewaaide boom gereden tussen Waddinxveen en Boskoop. Hierdoor rijden er tot vanavond geen treinen over het traject Boskoop-Gouda. De NS zet bussen in.

Door de harde wind zijn er vier bomen op de bovenleiding gevallen. De trein die tegen een van de bomen reed, is inmiddels al weg bij het incident. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. De bovenleiding raakte wel beschadigd en moet worden gerepareerd.

- Advertisement -

Bussen ingezet
Op het traject Boskoop-Gouda rijden er door het incident geen treinen. Er rijden stopbussen als vervangend vervoer tussen Boskoop, Waddinxveen Noord, Waddinxveen, Waddinxveen Triangel en Gouda. De stremming duurt waarschijnlijk tot 21.30 uur en ProRail adviseert reizigers om de actuele reisinformatie in de gaten te houden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...