Geen treinverkeer tussen Boskoop en Gouda door omgewaaide boom

dinsdag 30 juni 2020 15:46

Waddinxveen, Boskoop, Gouda – Dinsdagmiddag 30 juni is een trein tegen een omgewaaide boom gereden tussen Waddinxveen en Boskoop. Hierdoor rijden er tot vanavond geen treinen over het traject Boskoop-Gouda. De NS zet bussen in.

Door de harde wind zijn er vier bomen op de bovenleiding gevallen. De trein die tegen een van de bomen reed, is inmiddels al weg bij het incident. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. De bovenleiding raakte wel beschadigd en moet worden gerepareerd.

Bussen ingezet
Op het traject Boskoop-Gouda rijden er door het incident geen treinen. Er rijden stopbussen als vervangend vervoer tussen Boskoop, Waddinxveen Noord, Waddinxveen, Waddinxveen Triangel en Gouda. De stremming duurt waarschijnlijk tot 21.30 uur en ProRail adviseert reizigers om de actuele reisinformatie in de gaten te houden.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen treinverkeer tussen Boskoop en Gouda door omgewaaide boom
Schrijver:

 

 

Waddinxveen, Boskoop, Gouda – Dinsdagmiddag 30 juni is een trein tegen een omgewaaide boom gereden tussen Waddinxveen en Boskoop. Hierdoor rijden er tot vanavond geen treinen over het traject Boskoop-Gouda. De NS zet bussen in.

Door de harde wind zijn er vier bomen op de bovenleiding gevallen. De trein die tegen een van de bomen reed, is inmiddels al weg bij het incident. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. De bovenleiding raakte wel beschadigd en moet worden gerepareerd.

Bussen ingezet
Op het traject Boskoop-Gouda rijden er door het incident geen treinen. Er rijden stopbussen als vervangend vervoer tussen Boskoop, Waddinxveen Noord, Waddinxveen, Waddinxveen Triangel en Gouda. De stremming duurt waarschijnlijk tot 21.30 uur en ProRail adviseert reizigers om de actuele reisinformatie in de gaten te houden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!