Hardleerse Bulgaarse bestuurder opnieuw betrapt op rijden onder invloed

dinsdag 30 juni 2020 19:32

Zoetermeer – De politie heeft vanmiddag een Bulgaarse bestuurder aangehouden, nadat deze reed onder invloed van drugs. Het bleek niet de eerste keer te zijn.

Surveillerende agenten zagen de Bulgaar rijden over de Rijksweg A12 bij Zoetermeer en kregen het vermoeden dat hij onder invloed verkeerde. Een eerste test bij het staande houden, bleek positief, waarop de bestuurder werd meegenomen naar het bureau.

Bij een grondiger onderzoek bleek de man inderdaad onder invloed te verkeren van zowel cocaïne en marihuana. Daarnaast bleek dat de Bulgaarse autoriteiten het rijbewijs van de man al te hebben ingenomen. Hij reed daar namelijk eerder ook al onder invloed van alcohol en drugs.

De man zal zich op een later moment moeten verantwoorden voor de rechter.

 

0 reacties

Hardleerse Bulgaarse bestuurder opnieuw betrapt op rijden onder invloed
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De politie heeft vanmiddag een Bulgaarse bestuurder aangehouden, nadat deze reed onder invloed van drugs. Het bleek niet de eerste keer te zijn.

Surveillerende agenten zagen de Bulgaar rijden over de Rijksweg A12 bij Zoetermeer en kregen het vermoeden dat hij onder invloed verkeerde. Een eerste test bij het staande houden, bleek positief, waarop de bestuurder werd meegenomen naar het bureau.

Bij een grondiger onderzoek bleek de man inderdaad onder invloed te verkeren van zowel cocaïne en marihuana. Daarnaast bleek dat de Bulgaarse autoriteiten het rijbewijs van de man al te hebben ingenomen. Hij reed daar namelijk eerder ook al onder invloed van alcohol en drugs.

De man zal zich op een later moment moeten verantwoorden voor de rechter.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!