Meerdere vrouwen betast in Alphen aan den Rijn; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Alphen aan den Rijn – De politie zoekt getuigen van vier onzedelijke betastingen en één poging in Alphen aan den Rijn op vrijdag 26 juni tussen 22.00 en 24.00 uur. De slachtoffers waren jonge vrouwen op de fiets.

Tussen 22.00 en 22.20 uur werd een vrouw op de fiets op de Van Boetzelaerstraat, ter hoogte van de bloemenwinkel, betast door een onbekende man op een fiets. Twee mannen die kort daarna aan het klussen waren bij de Aarhof hebben de dader mogelijk gezien.

- Advertisement -

Een andere fietsster werd ook op de bovengenoemde tijdstippen betast. Dit gebeurde op de Hooftstraat, ter hoogte van nummer 184. Doordat het slachtoffer gilde, reageerde een fietsende vrouw hierop. De vrouw heeft de dader mogelijk gezien. Deze vrouw heeft kort grijs haar met krullen en een fiets met fietstassen.

Op de Laan der Continenten, ter hoogte van het Raoul Wallenbergplein, werd kort daarna een andere vrouw op de fiets betast en even later, rond 22.30 uur, een vrouw bij het treinspoor bij Kerk en Zanen (station). De vrouw fietste daar in de richting van het centrum.

Tussen 23.15 en 24.00 uur probeerde een man een vrouw die vanuit het centrum aan het begin van de Wilhelminalaan fietste, te betasten.

Signalement
Het signalement van de man uit de incidenten lijkt grotendeels overeen te komen. De politie sluit niet uit dat het om dezelfde dader gaat. Mogelijk zijn er nog andere slachtoffers. De politie komt graag met getuigen, andere slachtoffers of particulieren die in het bezit zijn van camerabeelden van deze locaties in contact.

Het gaat om een blanke man van tussen de 1.70-1.80 meter lang. Hij droeg een blauw shirt, een donkere broek en een zwarte rugzak. De man heeft kort, donker haar en fietste op een grijze/zilveren fiets. De man heeft een opvallend gebit.

Getuigenoproep
Heeft u vrijdagavond 26 juni tussen 22.00 uur en 24.00 uur op of rond De Aarhof, Hooftstraat, Laan der Continenten, het treinspoor bij Kerk en Zanen of de Wilhelminalaan in Alphen aan den Rijn iets gezien wat kan bijdragen aan het onderzoek of heeft u camerabeelden van deze locaties? Misschien heeft u gezien dat een van de vrouwen onzedelijk werd betast of zag u iemand die zich verdacht gedroeg? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...

Rookontwikkeling na kortsluiting in woning Aida Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den IJssel - De brandweer is vrijdagmiddag met meerdere wagens uitgerukt voor een melding van een...