17-jarige jongen gewond na mishandeling met mogelijk schietincident aan Fonteinbos in Zoetermeer

woensdag 1 juli 2020 20:46

Zoetermeer – Een 17-jarige is woensdagavond gewond geraakt na zware mishandeling aan het Fonteinbos in Zoetermeer. Na de mishandeling werden ook diverse knallen gehoord. De politie komt graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer liep rond 20.30 uur samen met twee andere jongens op het basketbalveld bij het Fonteinbos toen plotseling drie jongens op hen af kwamen rennen. De 17-jarige Zoetermeerder werd vervolgens met een kettingslot geslagen door één van de drie jongens. Na de mishandeling zijn door meerdere personen knallen gehoord. Voor zover bekende raakte niemand hierbij gewond.

Hulpdiensten werden massaal gealarmeerd voor de mishandeling met het mogelijk schietincident. Ook een traumahelikopter landde in de buurt om bijstand te verlenen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar kon vrij snel het ziekenhuis weer verlaten.

Later op de avond hield de politie in verband met de mishandeling een jongen aan. Deze is inmiddels weer vrijgelaten omdat hij niet langer verdachte is. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Onderzoek
De politie heeft de gehele avond uitgebreid onderzoek verricht in de omgeving en komt graag in contact met getuigen die iets van het incident hebben gezien of de verdachte hebben gezien.

Signalement
Het gaat om drie licht getinte jongens van ongeveer 15-17 jaar oud. Ze hadden alle drie een normaal postuur en waren tussen de 1.55 en 1.65 meter lang. De eerste verdachte had bruin/zwart krullend haar, had een zwart vlekje (vermoedelijk moedervlek) onder zijn linkeroog en droeg een grijs vest met capuchon, blauwe spijkerbroek en sportschoenen. De tweede verdachte had zwart gemillimeterd haar, droeg een grijze hoodie met capuchon, zwarte trainingsbroek en sportschoenen. De derde verdachte droeg een groene hoodie en had een grijze broek aan met strepen.

Getuigenoproep
Was u getuige van de mishandeling in het Fonteinbos of heeft u meer informatie over de knallen die zijn gehoord? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Wilt u liever anoniem een melding doen? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Fotografie : Sebastiaan Barel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

17-jarige jongen gewond na mishandeling met mogelijk schietincident aan Fonteinbos in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Een 17-jarige is woensdagavond gewond geraakt na zware mishandeling aan het Fonteinbos in Zoetermeer. Na de mishandeling werden ook diverse knallen gehoord. De politie komt graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer liep rond 20.30 uur samen met twee andere jongens op het basketbalveld bij het Fonteinbos toen plotseling drie jongens op hen af kwamen rennen. De 17-jarige Zoetermeerder werd vervolgens met een kettingslot geslagen door één van de drie jongens. Na de mishandeling zijn door meerdere personen knallen gehoord. Voor zover bekende raakte niemand hierbij gewond.

Hulpdiensten werden massaal gealarmeerd voor de mishandeling met het mogelijk schietincident. Ook een traumahelikopter landde in de buurt om bijstand te verlenen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar kon vrij snel het ziekenhuis weer verlaten.

Later op de avond hield de politie in verband met de mishandeling een jongen aan. Deze is inmiddels weer vrijgelaten omdat hij niet langer verdachte is. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Onderzoek
De politie heeft de gehele avond uitgebreid onderzoek verricht in de omgeving en komt graag in contact met getuigen die iets van het incident hebben gezien of de verdachte hebben gezien.

Signalement
Het gaat om drie licht getinte jongens van ongeveer 15-17 jaar oud. Ze hadden alle drie een normaal postuur en waren tussen de 1.55 en 1.65 meter lang. De eerste verdachte had bruin/zwart krullend haar, had een zwart vlekje (vermoedelijk moedervlek) onder zijn linkeroog en droeg een grijs vest met capuchon, blauwe spijkerbroek en sportschoenen. De tweede verdachte had zwart gemillimeterd haar, droeg een grijze hoodie met capuchon, zwarte trainingsbroek en sportschoenen. De derde verdachte droeg een groene hoodie en had een grijze broek aan met strepen.

Getuigenoproep
Was u getuige van de mishandeling in het Fonteinbos of heeft u meer informatie over de knallen die zijn gehoord? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Wilt u liever anoniem een melding doen? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Fotografie : Sebastiaan Barel

 

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Woerden - Vrijdagmiddag 7 augustus rond 15.55 uur was brand ontstaan bij schroothandel De Bruin Recycling in aan de Ampereweg in Woerden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Brandweer heeft de brand gecontroleerd en nablus-werkzaamheden uitgevoerd....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!