Ruim 1,7 miljoen euro aan geld en vastgoed in beslag genomen in Dordrecht

woensdag 1 juli 2020 20:15

Dordrecht – Een witwasonderzoek leverde dinsdag 30 juni behalve twee aanhoudingen in Dordrecht ook voor 1,7 miljoen euro aan geld en goederen op voor de politie.

Een team van de districtsrecherche Dordrecht was al geruime tijd bezig met het onderzoek naar de zaak en ging afgelopen dinsdag over tot actie. Op diverse locaties vonden invallen plaats. Er werd voor ruim 1,7 miljoen euro beslag gelegd op onder andere diverse woningen, panden, voertuigen, cashgeld en bankrekeningen.

Tijdens de actie werden twee personen, een man van 38 en een vrouw van 31 uit Dordrecht, aangehouden. Zij zitten vast en worden gehoord. De politie sluit niet uit dat er mogelijk meer aanhoudingen zullen volgen.=

 

0 reacties

Ruim 1,7 miljoen euro aan geld en vastgoed in beslag genomen in Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Een witwasonderzoek leverde dinsdag 30 juni behalve twee aanhoudingen in Dordrecht ook voor 1,7 miljoen euro aan geld en goederen op voor de politie.

Een team van de districtsrecherche Dordrecht was al geruime tijd bezig met het onderzoek naar de zaak en ging afgelopen dinsdag over tot actie. Op diverse locaties vonden invallen plaats. Er werd voor ruim 1,7 miljoen euro beslag gelegd op onder andere diverse woningen, panden, voertuigen, cashgeld en bankrekeningen.

Tijdens de actie werden twee personen, een man van 38 en een vrouw van 31 uit Dordrecht, aangehouden. Zij zitten vast en worden gehoord. De politie sluit niet uit dat er mogelijk meer aanhoudingen zullen volgen.=

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!