Automobilist onder invloed rijdt lantaarnpaal omver en gaat te water

donderdag 2 juli 2020 14:15

Zoetermeer – In de nacht van woensdag op donderdag zijn hulpdiensten rond 01:00 uur gealarmeerd voor een auto te water op de kruising Voorweg/Meerzichtlaan.

Eenmaal ter plaatse troffen agenten het voertuig aan, een omvergereden lantaarnpaal en een persoon met volledig doorweekte kleding. Hij ontkende gereden te hebben, maar dat geloofden de agenten niet. Bij controle bleek de man onder invloed te verkeren van alcohol en drugs, waarop hij werd aangehouden.

Op het bureau bleek de man zelfs nog de autosleutel op zak te hebben. Er is een bloedmonster afgenomen die nog wordt geanalyseerd. Daaruit zal blijken hoedanig de man onder invloed was en welke stoffen precies in zijn bloed zitten.

De man bleek al drie keer eerder te zijn aangehouden voor het rijden onder invloed en zijn rijbewijs was al ongeldig verklaard door het CBR. Er wordt proces-verbaal opgemaakt en hij zal zich later moeten verantwoorden voor de rechter.


Bron foto’s: Politie Zoetermeer

 

0 reacties

Automobilist onder invloed rijdt lantaarnpaal omver en gaat te water
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – In de nacht van woensdag op donderdag zijn hulpdiensten rond 01:00 uur gealarmeerd voor een auto te water op de kruising Voorweg/Meerzichtlaan.

Eenmaal ter plaatse troffen agenten het voertuig aan, een omvergereden lantaarnpaal en een persoon met volledig doorweekte kleding. Hij ontkende gereden te hebben, maar dat geloofden de agenten niet. Bij controle bleek de man onder invloed te verkeren van alcohol en drugs, waarop hij werd aangehouden.

Op het bureau bleek de man zelfs nog de autosleutel op zak te hebben. Er is een bloedmonster afgenomen die nog wordt geanalyseerd. Daaruit zal blijken hoedanig de man onder invloed was en welke stoffen precies in zijn bloed zitten.

De man bleek al drie keer eerder te zijn aangehouden voor het rijden onder invloed en zijn rijbewijs was al ongeldig verklaard door het CBR. Er wordt proces-verbaal opgemaakt en hij zal zich later moeten verantwoorden voor de rechter.


Bron foto’s: Politie Zoetermeer

 

Grote schuurbrand vol met hooi Kerkweg Reeuwijk

Grote schuurbrand vol met hooi Kerkweg Reeuwijk

Reeuwijk - Vrijdagmorgen 7 augustus rond 2.05 uur heeft een felle brand een hooischuur achter een woning aan de Kerkweg in Reeuwijk in de as gelegd. De brand brak omstreeks 01.45 uur uit en greep snel om zich heen. Metershoge vlammen waren in de wijde omgeving te...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!