zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Automobilist onder invloed rijdt lantaarnpaal omver en gaat te water

- advertentie -

Zoetermeer – In de nacht van woensdag op donderdag zijn hulpdiensten rond 01:00 uur gealarmeerd voor een auto te water op de kruising Voorweg/Meerzichtlaan.

Eenmaal ter plaatse troffen agenten het voertuig aan, een omvergereden lantaarnpaal en een persoon met volledig doorweekte kleding. Hij ontkende gereden te hebben, maar dat geloofden de agenten niet. Bij controle bleek de man onder invloed te verkeren van alcohol en drugs, waarop hij werd aangehouden.

Op het bureau bleek de man zelfs nog de autosleutel op zak te hebben. Er is een bloedmonster afgenomen die nog wordt geanalyseerd. Daaruit zal blijken hoedanig de man onder invloed was en welke stoffen precies in zijn bloed zitten.

De man bleek al drie keer eerder te zijn aangehouden voor het rijden onder invloed en zijn rijbewijs was al ongeldig verklaard door het CBR. Er wordt proces-verbaal opgemaakt en hij zal zich later moeten verantwoorden voor de rechter.


Bron foto’s: Politie Zoetermeer

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -